Indkøb den rette type af trolley til din butik

11 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Der er mange butikker, der har salg over nettet, og nogle firmaer har kun den slags salg, hvor man sender tingene ud fra et lager uden at have en decideret butik, man kan besøge som kunde.

Men der er jo også dem, som sætter en ære i at invitere kunderne ind og gøre det til en oplevelse at besøge ens sted. Måske er ens hjemmeside kun til at vise et galleri af butikken, og man kan se, hvornår der er åbent og lukket.

Og det er da også sådan, at man gerne vil have den oplevelse med at shoppe for en del mennesker, der ligefrem gør det til en dagsoplevelse, når de tager en veninde under armen og shopper til højre og venstre.

Man køber ting, man skal bruge, lidt tilfældigt også og nogle sager, man ikke havde regnet med, at man ville ende med at købe, da man tog hjemmefra.

Og hvis man virkelig skal gå amok med at købe ind, så har man trolley til at hjælpe en. Man kalder den også en indkøbsvogn.

Det er som regel den, som den stærkere part får lov til at køre rundt med – og så må man bare håbe, den passer til stedet.

En trolley skal passe til indretningen

Der er jo nogle butikker, der er så små, at det ikke kan svare sig, at man har en trolley-mulighed, så man kun har indkøbskurve, hvis man overhovedet har nogle ting til at opbevare ens varer i, indtil man køber dem.

Men så er der også de helt gigantiske butikker, hvor man køber stort ind. Her skal man gerne have plads til at lægge planker, plader og meget andet, hvor der så kun er lidt plads til nipgsgenstande.

Dette kan være i byggemarkeder eller havecentre.

Men den mest velkendte type er nok den, som man bruger, når man er nede at handle ind i ens dagligvarebutik.

Her skal man så altid huske, når man indfører trolleyer i ens butik, at man ikke alene har de rette efter den type af varer, man ligger inde med, men at de man også tilpasser indretningen herefter.

For der skal jo ikke bare være plads til, at man kan komme omkring, man skal også tage højde for, at man nogle gange skal svinge rundt, og man skal køre forbi andre kunder – der også kører rundt med en trolley.

Man kan derfor forsøge sig frem med forskellige typer trolleyer for at se, hvad der passer bedst på stedet.

More articles