Find brugte biler i Danmark på bilportal for salg af biler

20 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når der står ”ny bil” øverst på familiens ønskeliste er der som regel tale om et ganske uopsætteligt ønske. Hvis familiens transport behov har ændret sig, for eksempel i forbindelse med en familie forøgelse, er det på høje tid at udskifte eller udvide familiens bilpark.

I er sikkert allerede godt i gang med at gennembladre diverse brochurer fra bil forhandleren for at sætte jer ind i terminologien og på den måde bestemme jer for det rette mærke og den rette bil model. Men har I overvejet at købe en brugt bil i stedet for en spritny en af slagsen?

Det kan godt betale sig at købe en brugt bil

Måske har tanken om en brugt bil strejfet dig – men du har vægret dig ved at tage chancen. Det er trods alt familiens sikkerhed og tryghed under kørsel det kommer an på – og derfor vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Men det behøver du faktisk heller ikke. Hos en forhandler vil du sagtens kunne finde en god brugt bil af nyere dato, som ikke nødvendigvis er et sminket lig eller en gammel spand som kan stå af når som helst.

Nyere biler er konstrueret til at kunne holde – og om bilen er fabriksny eller har et par år på bagen gør faktisk ikke den helt store forskel. Undtagen selvfølgelig når det gælder prisen. Hvor en helt ny bil vil være utroligt dyr i anskaffelse på grund af de høje afgifter som pålægges denne af den danske stat vil du kunne erhverve en brugt bil for en brøkdel af dens nypris. Den skal blot være over tre år gammel, da en bil i den alder vil have gennemgået det meste af sit forventede værditab.

Hvis du er blevet lidt hooked på tanken om at købe familiens nye bil i en brugt version kan du med fordel finde den på Biltorvet.

More articles