Aflivning af gyngestativ alt efter materiale

24 december 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu er du godt træt af at glo på det gyngestativ, der til at starte med var en fryd at have i haven, og som dine børn elskede at lege med i sin tid.

Men nu er det langt passé og blevet ikke bare gårsdagens nyhed, men næsten et oldtidslevn at se på på linje med forældrene. Man ved jo, hvor hurtigt børnenes interesser de svinger, og så kom turen til gyngestativet.

Det var en hyggelig sommer med det, men hurtigt blev det for koldt at være ude, og det virkede som om, at den seneste vinter tiltrak mere interesse ved computerskærmen, bipbip-spil, tablets og meget andet, end at de unge gad ud i haven igen for at lege med gyngestativet, når det blev varmere igen.

Derfor ved du også, at du ikke skal hen at investere i et nyt gyngestativ, og det er da gode penge sparet, men hvad så med at komme af med det gamle?

Hvad er gyngestativet lavet af?

Det ville være så let at tage en forhammer eller en motorsav og rende ud og smadre det tilfredsstillende og grine lidt af sig selv, der for bare nogle måneder siden stod i ens ansigts sved for at samle det sikkerhedsmæssigt forsvarligt, mens børnene utålmodigt pressede på bag en for at blive færdig.

Nu skal man ikke tænke så meget på sikkerhed, da det stativ alligevel skal smadres, og man agter ikke at genbruges det igen.

Men hvis nu gyngestativet er af et blandingsmateriale, så er det måske lettest, at man først skiller det ad i de respektive komponenter, så man ikke ender med en stor masse, man skal separere senere, som når ens høretelefoner snører sig sammen.

Hvis man alligevel kan køre det hele på genbrugsstationen, så behøver man jo ikke skøre det over i mindre dele, fordi man bare kan smide det direkte ud.

Flere Nyheder