Afprøv nogle forskellige gallerier

07 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er så kulturelt stimulerende at tage på et galleri, og man skal unde sig selv at gøre dette nogle gange for eksempel bare et par gange om året, fordi det er godt for sjælen at opleve kunst i alverdens støbninger.

Og det er netop én af grundene til, at man skal gøre det flere gange om året: Der er nemlig så mange forskellige galleri at udforske, hvor man kan opleve mange forskellige stile.

Hvis man bare besøger det samme galleri hver gang, så gør man det lidt forkert, for man vænner sig bare til, hvad man ser, og man lader sig ikke udfordre.

Det er da klart, at der kan være noget ved det samme galleri, som man kan lide, eller man bare vil se deres nyeste udstillinger hver gang, så det er ens “base”, som man vænner tilbage til, men man skal lade sig opleve noget andet også.

galleri

Tag på de gallerier, der eksisterer derude

Dette gælder især også, hvis man ser eller hører om et galleri, der udstiller noget, man umiddelbart ikke er til: Besøg det alligevel!

Man skal ikke vente, til man bliver inviteret på besøg, for så går der bare for lang tid; og hvem ved, måske ender man faktisk med at kunne lide det!

Selv hvis man oplever noget, man bliver provokeret og krænket af, så er det også godt, at man får den oplevelse med, og det er ikke spild af tid eller penge, for det er godt for sjælden, at man får prøvet det nogle gange.

Dette er også med til at gøre, at man så holder af den slags gallerier endnu mere, som man er vant til, når man ser og bliver husket på, hvad man ikke kan lide at opleve.

Der er så mange gallerier derude, så måske er et par gange om året ikke nok: Der skal mere til!

More articles