Ansøg online om billån – og få bedre råd til din yndlingsbil

04 July 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

En lækker ny bil er ikke alene komfortabel at køre rundt i. Den vil også have et højere niveau af sikkerhed på vejen, idet vitale dele så som bremser og styretøj ikke er slidt i samme grad som i en gammel bil med masser af kilometer og et vist antal år på bagen. Du vil tydeligt kunne mærke forskel, hvis du er vant til at køre i en gammel bil og så sætter dig ind i en ny én af slagsen.

Moderne biler er designet til mere køreglæde, større komfort, og et højt sikkerheds niveau. Samtidig vil en fabriksny bil anno 2019 kunne holde længere uden at skulle på værksted, idet de enkelte dele ikke er blevet så slidte, at de skal skiftes ud. Og dette vil, i kombination med en formidabel brændstof økonomi, tydeligt kunne mærkes i dit budget på den lange bane.

Hvordan kan jeg få råd til køb af ny bil?

Desværre forholder det sig sådan, at de statslige skatter og afgifter, som pålægges nye biler i Danmark, gør disse temmelig dyre i anskaffelse. Det er de færreste, som kan erlægge det beløb, der skal til for at betale en ny bil kontant. Derfor vælger mange at optage et såkaldt bil lån, når købet af ny bil skal finansieres.

Du behøver ikke at kvie dig ved at optage et bil lån. Et bil lån er nemlig ikke nær så dyrt i renter som et almindeligt forbrugs lån, idet långiver tager pant i bilen, og dermed har en sikkerhed for lånet. Du kan selv vælge, om du ønsker at finansiere hele beløbet ved hjælp af et bil lån, eller om du selv vil lægge en udbetaling på bilen.

Hos Ikano Bank kan du ansøge om et bil lån, i hvilket der ikke stilles krav om udbetaling. Se hvordan på ikanobank.dk

More articles