Backgammon – en skøn blanding af taktik og held

16 oktober 2018 Michelle Løhde Nielsen
Backgammon - en skøn blanding af taktik og held

Backgammon er et helt klassisk spil for to personer, som de fleste kender til, da det er blevet spillet igennem mange år. Det er et spil, der har en skøn blanding af både taktik og held, hvilket betyder, at der er plads til, at alle kan spille det. Det handler nemlig ikke 100 % om færdigheder, som det gør ved mange andre spil, og spillet kan derfor både vindes af en nybegynder og en øvet. Det at man som nybegynder stadig har muligheden for at vinde over en rutineret spiller gør også spillet langt mere sjovt, og man får lyst til at spille det igen og igen. 

Få styr på de simple backgammon regler 

Det er dog ikke alle, der har 100 % styr på reglerne, når det kommer til backgammon. Backgammon reglerne er dog forholdsvis simple og kan hurtigt læres af både børn og voksne. Så hvis du gerne vil igang med at spille backgammon, men ikke har helt styr på reglerne, så skal du klikke ind på https://fun-games.dk/fa-styr-pa-backgammon-reglerne/. Her kommer du nemlig ind til en artikel, der gennemgår reglerne, så du kan få helt styr på spillet. 

Bliv klogere på backgammon fra start til slut 

Udgangspunktet for backgammon er at få alle sine brikker i mål før modstanderen, men i artiklen kan du blive klogere på selve startopstillingen af brikkerne samt hvordan man starter spillet. Du får også et nærmere indblik i reglerne for at slå brikker hjem, og naturligvis hvordan du vinder i backgammon, så du får lyst til at spille igen og igen. 

Du bliver derfor godt klædt på til at kaste dig ud i spillet backgammon, så du kan komme igang med dette hyggelige spil, der falder i de flestes smag. Du får færdighederne på plads, og så skal du bare krydse fingre på, at heldet også er på plads. 

Flere Nyheder