Badekar renovering til lave priser

06 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af dit slidte og grimede badekar – og overvejer du at skifte det ud? Så kan du ed fordel læse med her.

Kan man renovere et badekar?

Måske troede du at den eneste mulige løsning på dine problemer med dit gamle badekar er at smide det ud og anskaffe et nyt et af slagsen. En så kan du godt tro om igen. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at sætte et badekar flot i stand.

Med hjælp fra en faglært badekarsmaler kan dit grimme og skrammede badekar faktisk komme til at stå som nyt igen. Og faktisk er det langt billigere at lade det gamle badekar renovere frem for at skifte det ud.

Hvad koster renovering af badekar?

Renovering af emaljen i et slidt badekar kan variere en del, alt efter badekarrets størrelse, type og beskaffenhed samt selvfølgelig skadernes omfang. Under alle omstændigheder vil en emaljering af badekar være billigere end en udskiftning af samme.

Skal dit gamle badekar skrottes til fordel for et nyt skal du først bryde soklen omkring karret ned. Karret skal bortskaffes på forsvarlig vis, hvorpå et nyt skal indkøbes. Et nyt badekar er faktisk ikke helt billigt.

Efterfølgende skal soklen mures op igen. Er du rigtig uheldig er du nødt til at flytte afløbet så det kommer til at passe til det nye badekar. Og så skal der en dyr autoriseret VVS installatør på banen.

Ved en emaljering af badekar kan du faktisk få et skinnende nyt badekar på cirka fire timer. Din badekarsmaler vil sørge for at den nye emalje bliver hårdfør og smuk – og at du allerede efter et døgn kan tage dit badekar i brug på ny.

Find din badekarsmaler i København

Bor du i København kan du få et tilbud på renovering af badekar hos https://www.emaljespecialisten.dk/renovering-badekar/.

More articles