Beskyt familiens dyr med specialgraverede hundetegn

29 august 2022 admin

editorial

En gravør er en fagperson, der kan hjælpe dig med at få graveret genstande fremstillet af forskellige hårde materialer. Du kan få alt fra dit navn indgraveret på en plakette til dine kontaktoplysninger indgraveret på et musikinstrument.

Der er mange smukke genstande, som du kan vælge imellem, f.eks. vinglas, hundetegn og trofæer. Gravering er den perfekte måde hvorpå du kan tyverisikre dine ejendele eller at tilføje et personligt præg til dit hjem.

Hvorfor skal min hund gå med hundetegn?

I Danmark er det påbudt ved lov at udruste sin hund med et hundetegn. Et hundetegn er en lille metalplade med dit navn, adresse og telefonnummer. Hundemærket sættes på hundens halsbånd, så hvis hunden bliver væk, kan den, der finder den, hurtigt og nemt komme i kontakt med dig, hvis den skulle blive væk

Hundetegn fås i mange forskellige designs og farver. Du kan få dem indgraveret med et motiv eller dit firmalogo. Det er også muligt at købe specialiserede hundetegn til hunde, der skal tage medicin eller har allergier. Disse typer hundetegn har et lille vindue, hvor du kan indsætte et kort med oplysninger om hundens behov.

image

Få fremstillet et smukt og unikt hundetegn hos en gravør

Specialfremstillede hundetegn er en populær måde hvorpå du kan personliggøre dit kæledyrs halsbånd. Du kan få dit navn, adresse og telefonnummer indgraveret på mærket samt andre oplysninger, som du finder vigtige. Det kan f.eks. være din email adresse, information om eventuelle allergier, eller kontaktoplysninger til dyrlægen.

Få indgraveret dit hundetegn med et personligt og unikt motiv

Mange vælger at få deres hundetegn indgraveret med et smukt motiv. Det får hundetegnet til at skille sig ud og tjener også som en påmindelse om deres kæledyr, hvis det nogensinde skulle blive væk.

Du kan altid bestille et specialfremstillet hundetegn med gravering hos Egravering – læs mere på egravering.dk

Flere Nyheder