Bestil SWEDOOR døre hos dit lokale byggecenter

29 oktober 2020 Astrid Pedersen

Skal huset eller lejligheden forsynes med nye døre – og må de gerne holde en vis standard? Så kan du med fordel vælge døre fra det svenske firma SWEDOOR JELD-WEN.

Hvad er fordelene ved en SWEDOOR dør?

Der er mange gode ting ved at vælge en dør produceret af det svenske firma SWEDOOR JELD-WEN. Først og fremmeste er en SWEDOOR dør resultatet af årtiers bestræbelser på at skabe den perfekte dør, uanset formålet og placeringen. Dette betyder at du hos SWEDOOR JELD-WEN finder døre som både er funktionelle, smukke og solide.

En SWEDOOR dør er på en og samme tid unik og diskret – du vil altid kunne finde en SWEDOOR dør som kompletterer din boligs udtryk indvendig såvel som udvendig. Samtlige døre fra SWEDOOR JELD-WEN er produceret af særligt uddannede fagfolk, og forarbejdet, håndslebet og malet på manuel vis.

SWEDOOR JELD-WENs flagskibs kollektion Superior præsenterer et helt enestående udvalg af indvendige døre som er designet, udformet og fremstillet ud af kærlighed til de særlige skandinaviske håndværks traditioner, med anvendelse af de mest robuste og solide materialer.

I denne kollektion finder du blandt andet ARV, som er en serie af karakteristisk designede enkelt døre, dobbeltdøre og skydedøre. Du kan således vælge den dørtype som passer bedst til det enkelte rum og stadig bevare en rød tråd i designet. Og så kan du selvfølgelig vælge såvel massive karme med tætnings lister i samme træsort og med samme overflade behandling som dine døre.

Til den klassiske bolig kan du med fordel vælge døre fra den overdådigt smukke SEKEL serie, hvis kannelurede effekt giver et helt fantastisk lys spil og en tredimensionel effekt.

Hvor kan jeg købe SWEDOOR døre?

Hos Knud Larsen Byggecenter finder du et velassorteret udvalg af SWEDOOR døre samt tilbehør så som dørkarme, slutblik og hængsler dertil – se hele udvalget på byggecenter.dk

Flere Nyheder