Byd velkommen i din butik med flagguirlander

14 December 2020 Anne-Mette Hansen

Der er mange måder at gøre din butik mere indbydende. Det handler både om at gøre den behagelig at være i, men også om at skabe blikfang inde i butikken. Det kunne være ved at gøre opmærksom på dine nye produkter og dine tilbud. 

Men hvordan gør du egentlig det? Læs med her, og få gode råd til at introducere dine kunder for dine tilbud og nye varer.

Brug flagguirlander til at skabe blikfang med 

Ting der hænger ned fra loftet eller fra reoler i en butik, er noget kunderne bemærker. Denne smarte effekt kan du let skabe med flagguirlander. De kan fremstilles på alverdens måder med billeder og tekst af dine produkter og dine tilbud. 

Du kan både få trykt flagguirlander til brug udendørs såvel som indenfor i butikken.

Flagguirlander til tilbud udendørs

Du kan hænge guirlander udendørs f.eks. uden på dine butiksvinduer eller på dine tøjstativer, der er placeret udenfor. Der er mange muligheder, og du får let lokket kunderne hen til din butik for at se nærmere. 

Produktionintroduktion i butikken med flagguirlander 

Indenfor i butikken kan du drage kundernes opmærksomhed hen mod et tilbud eller nogle nye varer. Hæng de fine flagguirlander for at lave en flot udstilling. Guirlanderne kan også bruges, hvis du skal på udstilling eller messe med dine produkter. De kan med fordel også benyttes til et event eller en festlig begivenhed. 

Hvor kan jeg bestille mine flagguirlander?

Der findes mange virksomheder, der fremstillet grafiske produkter og reklameartikler. Søger du online finder du let frem til nogle af dem. 

Kvalitet og pris er nogle af de ting, du skal se efter. Selvom en virksomhed kan fremstille dine flagguirlander utrolig billigt, er det ikke sikkert, at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Skal flagguirlanderne f.eks. bruges udendørs, er det vigtigt, at de er produceret i en materiale, der tåler lette regnbyger.

More articles