Dan en klub omkring at spille Blackjack

08 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Dan en klub omkring at spille Blackjack

Det er som med mange andre ting, som det også er med Blackjack: Det er sjovest at gøre sammen med andre.

På den måde kan man dele sjove fornøjelser sammen, man kan mindes tilbage på sjove tider, og så er det lige med et kortspil som Blackjack noget, som mange mennesker kan være samlede om.

Desuden kræver det ikke så meget viden og regler at sætte sig ind i for at mestre, så praktisk talt alle mennesker kan være med via lidt oplæring, og så er resten jo ellers bare øvelse – som man praktisk talt kan gøre sammen med andre, man holder af.

Det kan være alt fra familien, som man kobler af sammen med efter aftensmaden, hvor man lægger al elektronik væk og fornøjet sig med et analogt spil.

Situationen kunne også være en decideret klub for alle typer af mennesker, hvor man samles og mødes for at holde evnerne med Blackjack ved lige, så man kan deltage i turneringer, heppe på hinanden og måske fordele pengepræmier, man eventuelt vinder, som man kan bruge til fornøjelser i klubben.

Eller det praktisk talt bare er en fornøjelse, man deler sammen med en enkelt person eller få mennesker, fordi man finder lige dele udfordring, spænding og afslapning i at spille Blackjack.

Blackjack er ikke et spil, man nødvendigvis forbinder med flere spillere, da det oftest er en kamp mellem dealer og den enkelte spiller, men derfor kan man godt sætte en person til at være dealer, eller man er på skift dealeren.

Her hjælper man så hinanden til at se, hvad der er smartest at gøre i næste træk, når man øver sig, og når man så har sat et reelt spil op, så ser man på, hvem der er dygtigst til at slå dealeren og i overført betydning også de andre spillere.

Flere Nyheder