De fem typer pokerspillere

27 januar 2019 Lykke Holzmann Søby
De fem typer pokerspillere

Hvorfor er der så mange der spiller poker – både online og i den virkelige verden? Her kommer vi med nogle bud på hvad det er der tiltrækker folk ved dette kortspil.

1)Typen der spiller for sjov

Dem der spiller poker for sjov, gør det fordi de kan lide at spille poker. De spiller normalt for relativt små beløb, normalt, men nogle af dem vil vove sig ind i No-Limit-spil.

Denne kategori repræsenterer formentlig de fleste pokerspillere. Sikkert et eller andet sted omkring 65% eller 75% af alle spillere falder ind under denne kategori.

Måske drejer det sig om endnu flere. Disse mennesker er ikke med for at vinde penge. De spiller for at have det sjovt, ligesom dem på kasinoet gulvet spiller blackjack, baccarat eller på spillemaskiner. De vinder nogle gange, men for det meste taber de. De ser oplevelsen som at gå på natklub eller til middag. De forventer at komme hjem fattigere i lommen men rigere på andre, meningsfulde måder.

2) “Ego”-Typen

Denne slags pokerspillere har meget tilfælles med den første gruppe, men der er et ekstra element med. For dem har spillet en konkurrencefordel. De sætter pris på at dygtighed og hårdt arbejde spiller en rolle, og de forstår undertiden dybt, at de kun vil vinde, hvis de laver deres research og øver. Denne typer mennesker spiller heller ikke nødvendigvis for penge. Det er vigtigt for dem at vinde, men pengene er kun en lille del af succesen. Egospilleren føler sig godt tilpas af at vinde og det er derfor han er med. Måske er 15-20% af alle pokerspillere en del af denne gruppe.

3) Lidt for sjov, lidt for penge-typen

Denne type er mere interesseret i pengeelementet af spillet. De har et klart mål: at vinde penge – men ikke for meget.

Nogle er mere flittige.

De erkender at for at begynde at tænke alvorligt om pengeelementet ville betyde at styrke deres spil på utallige måder. Deres mål er at vinde, lave lidt ekstra penge, men stadig have det sjovt. Det er dem der tror, ​​at poker er en skøn hobby, fordi det er den eneste, der ikke borer et hul i deres lommer. Måske er 4% til 6% af pokerspillerne er i denne gruppe.

4) Den semiprofessionelle Type

De er mere seriøse. Disse spillere er dem med en grundlæggende indkomst fra et almindeligt job, men som har brug for ekstra penge, og samtidig er de gode til poker, så hvorfor ikke lave penge på noget de er gode til. De spiller poker for pengene. De studerer spillet og lærer hvert nyt trick og strategisk spil, de kan. De kan fortælle vittigheder og grine ved bordet, men fokuserer altid på spillet foran dem. Måske er 3% eller 4% af dem, der rutinemæssigt spiller poker i denne kategori.

5) Professionelle

Dette forholdsvist lille broderskab – højst 1% eller 2% af alle spillere – består af dem, der lever af at spille poker.

For dem er pengene alt. De nyder også pokerspillet, men for dem er det ret alvorligt.

Læs meget mere om poker her https://fun-games.dk/online-poker/

Flere Nyheder