De smarte fordele ved at have en cap på

26 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som det første er det jo ret lækkert at have sådan en kasket på, som man også kalder en cap.

For den har næsten været på mode, så længe man kan huske, og der kommer hele tiden nye typer til, og så får nogle gamle modeller også en genfødsel, så de kommer på markedet som nye udgaver, så man ikke skal købe dem som brugt eller finde dem antikt.

Det sidste kunne blandt andet være en sixpence, som man så traditionelle engelske arbejdere brugte, hvor det nu er blevet in for hipstere og andre at have sådan en på.

Så kan man opleve sådan noget som en snapback komme på mode i Danmark, og hvem har ikke haft lyst til at eje en god baseballkasket med logo på en klub, som man ser det i USA – måske ejer du endda sådan en!

Det er praktisk at bruge en kasket

Men udover man kan have en tidløs kasket på, eller man vælger hele tiden at følge moden med caps-typer, eller man bare gerne vil vise sit tilhørsforhold med en kasket, så er der også praktiske ting ved at have sådan en kasket på.

For det første kan den være med til at holde på varmen for dig, for der er meget varme, der slipper op gennem kroppen på en, da varme som bekendt stiger til vejrs.

En kasket kan også være med til at afskærme for solen grundet sin skygge, hvis du ikke lige har solbriller på – og på den måde kan du også undgå, at du bliver solbrændt, fordi den holder solens stråler væk.

Så kan den også holde håret på plads, hvis det bare blæser en lille smule, så du ikke får det i øjnene, hvilket er meget rart, hvis man nu er ude at cykle for eksempel.

Hvad er din primære årsag til at bære en cap? 

More articles