Der er godt salg af brugte biler i Danmark

12 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er vist ingen hemmelighed, at det er dyrt at købe bil i Danmark, når man skal have den fra ny.

Man forsøger trods alt at lave nogle ordninger med prisrabat på visse modeller, der er gode for miljøet at bruge, for man skal trods alt have salget af biler til at løbe rundt, da mange arbejdspladser afhænger af den slags, indtil man opfinder noget andet end biler.

Fremtiden vil måske byde på noget med, at elbiler og sammenkørselsbiler bliver billigere at anskaffe sig, mens de biler, der kører på benzin, diesel med videre, bil blive dyrere at købe eller blive fastlåst i et dyrt leje med moms, afgifter og meget andet.

Man anser det næsten som at have “gjort det” som voksen, når man i Danmark kan anskaffe sig en ny bil, hvor det i andre steder i verden er helt normalt for de fleste mennesker at kunne anskaffe sig en ny bil.

SÅ dyrt er det at købe en ny bil, da men næsten betaler mere til staten, end hvad man gør for selve bilen.

Gå altid efter brugte biler

Af samme årsag skal man ikke glo gennem mange salgsannoncer, før det bugner med hele sektioner – måske er der endda hele blade for den slags – der sælger brugte biler.

Det kan både være private forhandlere, der har gjort det til en virksomhed at sælge brugte biler. Andre ligger bare måske inde med en brugt bil nogle gange, som de skal have solgt.

Visser personer køber måske brugte biler, istandsætter dem og sælger dem videre med profit.

Og så er der jo igen hele firmaer, der begår sig med at sælge brugte biler, fordi der er god indtægt i den slags.

Så hvis du gerne vil have dig en god bil, men du ikke har råd til en helt ny bil, så er det bare at lede blandt annoncerne for brugte biler.

Flere Nyheder