Derfor bør du overveje et lash lift

08 February 2022 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Drømmer du om, at dine øjenvipper ser længere ud – uden at du behøver at få extensions sat på? I det tilfælde er lash lift det helt rette for dig. I det tilfælde bliver vipperne behandlet, så de kommer til at bue mere. Dermed kommer de til at se længere, tættere og mere fyldige ud. For nogle betyder det så meget, at de ikke længere føler, at de er nødt til at gå med mascara. Andre vælger dog også at få farvet vipperne samtidig med. Dermed ligner det, at du har en perfekt lagt mascara på hele døgnet. 

Leder du efter et sted, hvor du kan få udført lash lift på Frederiksberg, kan du for eksempel se nærmere på skøndhedsklinikken klarhud.dk. Det er en klinik, hvor de har stor erfaring med en række forskellige former for ansigtsbehandlinger, og du derfor nemt kan finde den, der passer til dig. 

lash lift Frederiksberg

Undgå at skulle bruge en vippebukker dagligt

Bruger du normalt en vippebukker hver dag til at få dine øjenvipper til at se helt rigtige ud, vil en af de helt store fordele for dig ved at få et lash lift være, at du ikke længere behøver at bruge den. Med et lash lift får dine vipper permanent det buk, som vippebukkeren ellers gav. Du sparer altså lidt tid hver morgen, samtidig med at stadig kommer til at se godt ud. 

Et lash lift er ikke en permanent behandling. Den holder i fire til otte uger alt efter, hvordan du behandler dine vipper, og hvordan de ellers er. Hvis du vil blive ved med at have effekten fra et lash lift, skal du altså ind og have det foretaget cirka hver anden måned for at være sikker på, at du stadig ser godt ud. Det er dog selvfølgelig ikke anderledes i forhold til, at du jo også går til frisøren regelmæssigt. 

More articles