Det er en smart fidus med et samtaleanlæg ved hoveddøren

30 april 2022 Anders Lundtang Hansen

Det er lidt for meget af det gode, at man har et samtaleanlæg i hjemmet mellem de forskellige værelser, for så skal det næsten være sådan et gigantisk hjem, at man har glemt, hvor de andre er henne.

Så kan man lige så godt bruge ens telefon til at ringe eller skrive efter de andre, for det er som regel billigt at gøre nu om dage, og desuden skal de andre være i nærheden af samtaleanlægget, før det fungerer, mens langt de fleste er i nærheden af deres telefoner nu om dage eller ligefrem har dem på sig.

Men når der er tale om ens hoveddør, hvor man gerne vil i kontakt med dem udenfor, så kan det være smart at have et samtaleanlæg her.

De fleste kender nok den slags fra et lejlighedskompleks, hvor man skal op at besøge nogle.
Her kan man næsten ikke undvære sådan et samtaleanlæg, hvor man samtidig kan åbne op for dem, der er udenfor, men man kan også bruge sådan et system andre steder.

Dörrar

Kom i kontakt med dem på den anden side af døren med et samtaleanlæg

For det kan jo også være i en almindelig bolig, hvor man gerne lige vil snakke med dem, der er udenfor, før man lukker dem ind.

Måske har man sat endnu flere enheder op, så man kan identificere, hvem man har at gøre med på den anden side af ens hoveddør.

Man har også en dørspion, videoovervågning og manuelle låse på ens dør, så man kan åbne døren lidt på klem, uden folk så alligevel kan slippe ind.

Dette kan man også bare have sat op for at se, hvem der er kommet forbi, som man eventuelt ikke vil have ind – men så skal man ikke besvare det samtaleanlæg!

Så ved de jo, at man er hjemme.

Flere Nyheder