Det er værd at betale for en god vicevært

16 April 2020 Lotte Hindsberg

editorial

En vicevært er den person, der ofte kender en bygning og dens beboer bedst. Hvilke områder er det vigtigt at holde øje ned, hvor kommer der ofte vand ned, hvis det regner voldsomt. Hvordan ser facaden ud, er den i orden eller er der begyndt at være tegn på fugt og svamp. Samtidig møder og snakker viceværten også beboerne og han vil ofte vide hvad de hedder og hvad de har af udfordringer. Derudover vil beboerne også fortælle viceværten om problemer med bygningen, så det er muligt at handle hurtigt, hvis det er nødvendigt. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du har sat til at varetage de opgaver, der er i og omkring en bygning. En mulighed kunne være https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/

Samarbejde mellem vicevært og bestyrelse

Da viceværten eller viceværterne ofte er dem der kender bygningen eller bygningerne bedst. Alt efter hvor mange der er, er det vigtigt at der er et godt samarbejde imellem viceværterne og bestyrelsen. Hvis der er problemer med bygningen er det vigtigt at viceværten enten selv kan ordne det eller kan ringe efter en håndværker. Ved større udfordringer skal han kunne kontakte bestyrelsen og så kan de træffe de nødvendige beslutninger der løser problemet. Det er i dette tilfælde underordnet, om det er en vicevært, der er ansat eller om det er en ejendomsservice, der har opgaven. 

Den aftale du som ejer eller bestyrelse laver med viceværten eller ejendomsservice, bør være så fleksibel, at det ikke kommer til at koste en formue, hvis der skal laves noget ekstra. Hvis i vælger den billigste løsning, så bør i i regnskabet sætte penge af til uforudsete vicevært opgaver. Et godt eksempel er vinteren i 2010. Normalt sner det kun et par gange hver vinter, men her var det nødvendigt at køre ud og rydde i uger. Det har for nogle været noget af en udskrivning.

More articles