Det gør forretningen nemmere at have en Opel varebil på Fyn

18 July 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er måske ikke avisbuddet, der skal levere en enkelt avis, som der har brug for en Opel varebil på Fyn – vedkommende har næppe heller kørekort, for unge cykelbude – de bruger jo netop cyklen – er ikke gamle nok til at køre bil.

Så er der også gardinbussen og enkelte servicefag, hvor man kan bruge en firmabil, der er en personbil, til at komme frem og tilbage, men der er rigtig, rigtig mange virksomheder også på Fyn, som der vælger at have sig en firmabil.

Og for nogle er en enkelt af slagsen slet ikke nok.

Man kan have en mindre hær af firmabiler, hvoraf nogle er af den samme type, og de kan alle være af mærket Opel, men der kan være forskel på dem, og det kan være nogle forskellige årgange, man har købt.

Opel varebil Fyn

Man kommer nemmere frem og tilbage med en Opel varebil på Fyn

For man kan have så mange ansatte i ens virksomhed, at det er lettere at sørge for, at man har varebiler nok til de ansatte, som der skal bruge en.

Der er nok rift om en eller flere bestemte, som der er yngre end de andre, og de nye er tit eftertragtede, fordi de lige skal tjekkes efter, hvad de kan, og der er ikke så meget rod i dem, og de dufter af ny bil.

Men siden alle varebilerne er af mærket Opel, så skal de nok kunne fungere til deres opgaver, så længe man passer nok på dem.

Man mindes en tid, hvor man købte sin første varebil af mærket Opel, og siden da har man sværget til at købe dem af samme mærke.

Det var en særlig oplevelse at købe den første, og man venter altid spændt på at få en, selvom man nu har mange af dem.

Det er svært at forestille sig tiden før, man anskaffede sig disse varebiler.

More articles