Det kan du bruge en vognmand til

07 June 2022 Steffen Hansen

editorial

Når man siger vognmand, så er der meget forskellige forestillinger af, hvad man egentlig kan bruge dem til. Derfor har vi sammenfattet dette indlæg, så du kan få et indblik i, hvad en vognmand kan gøre for dig. Læs med herunder, hvis du vil vide mere.

Dyretransport

Når dyr skal transporteres, så skal der en vognmand i Randers til. De er uddannet i at køre med levende dyr, og kan derfor give dem en sikker tur, hvor de hverken bliver kastet rundt, eller lider overlast af at være i en vogn bag på en lastbil.

Containerkørsel

Hvad end man skal renovere eller man blot har købt en container, så skal man bruge en vognmand til at få den fragtet eller leveret. Det er dog vigtigt, at den vognmand man finder må køre med den størrelse container man har bestilt. Det er ikke alle vognmænd, som må køre med lige stort læs.

image

Levering af materialer

Hvis du skal have grus til indkørslen, flis til haven eller måske sand til sandkassen, så kan du hyre en vognmand til at levere det. Materialer som disse bliver typisk leveret i en åben trailer, hvorfra de så kan læsse det af. Hvis det er en lille mængde, så skal man dog forvente, at de kommer i en lastbil, hvor det er læsset i poser. Her kan de med en kran løfte det ud og stille det netop der hvor du har brug for det!

Krankørsel

Når man skal have leveret ting som mursten, sten til fortov eller lignende, så er det nødvendigt med en kran. Materialerne er for tunge til at løfte selv, derfor bliver det typisk pakket på paller, som man så med en kran kan løfte af lastvognen. Udover denne type krankørsel, så er det også muligt at vognmænd, som må køre med andre typer kraner.

More articles