Det skal du kigge efter, når du vælger maler

29 September 2021 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Det kan virke som lidt af en jungle, når du skal finde ud af, hvilket malerfirma du skal vælge. I det tilfælde kan det være rart for dig, at du har nogle retningslinjer at holde dig til. Her kommer vi med nogle bud på, hvad du skal se efter. Vi håber, at det kan hjælpe dig til at vælge det rigtige malerfirma. Vores artikel er inspireret af malerkanonen.dk. De har lever netop op til alt, hvad vi her siger, at du skal se efter hos en maler

Giver de et tilbud på en fast pris? 

Når du får et tilbud fra en maler, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder ud af, om det er en fast pris eller ej. Med en fast pris bliver du ikke overrasket over pludselige prisstigninger efterfølgende. Det er rigtig rart for dig at have den sikkerhed. Hos malerkanonen.dk giver de altid en fast pris, så du kan føle dig tryg i forhold til, hvad I har aftalt. 

Giver de tilfredshedsgaranti og garanti på opgaven? 

Du bør også undersøge, om der er en tilfredshedsgaranti, og om der er en garanti på det udførte arbejde. Tilfredshedsgarantien kan du bruge, hvis du nu og her ikke er tilfreds med det udførte arbejde. I det tilfælde vil du kunne få pengene tilbage eller få det lavet om. Garantien på opgaven kan for eksempel være på tre år og sikrer dig, hvis resultatet ikke holder. 

Bruger de moderne udstyr og kan de komme til din del af landet? 

Du bør også se på, om maleren bruger moderne udstyr. Det er selvfølgelig med til at give et bedre resultat og betyder typisk, at de kan få arbejdet udført hurtigere. 

Derudover bør du selvfølgelig også se på, om malerfirmaet kan komme til din del af landet. Malerkanonen.dk kan både tage til Taastrup og til Taars for at klare en opgave. 

More articles