Det sunde valg

14 April 2020 Pia Nielsen
Det sunde valg

Har du en sund livsstil? De fleste tøver lidt med et “ja” – måske fordi det ikke altid er helt klart, hvad der definerer et sundt liv. Kontakt en kostvejleder og få svar på, om dit liv er sundt – du bliver måske overrasket… 

Grønt, grønt, grønt…

Grønt er sundt, men en sund livsstil er mere end det. Madvanerne er relevante og skal tilpasses din hverdag, så de er realistiske i forhold til dig og kompatible med din smag og dine rutiner.

Måske har du ikke tid – eller lyst – til at tilbringe timer i køkkenet med at snitte, tilberede og evt. fryse grøntsager. Måske er du slet ikke så vild med smagen af grøntsager. Måske kender du ikke rigtig til andre grøntsager end kartofler og gulerødder.

Hos en kostvejleder får du tips og ideer til sunde madretter, der kan tilberedes på ultrakort tid. Du kan få hjælp til at ‘camouflere’ smagen af grønt i din mad, og du kan møde nogle af de mere eksotiske og spændende fætre og kusiner til de klassiske kartofler og gængse gulerødder. 

Vil du gerne have en sund livsstil?

Hvis du har brug for at omlægge din livsstil på grund af vægt, alder eller bare sund fornuft, så handler det om at være effektiv. Den ene grøntsag efter den anden er ikke vejen frem alene – det vil hvilken som helst sundhedsrådgiver med garanti fortælle dig. 

Den altomfattende analyse, som du får hos en kostvejleder, inkluderer også rammerne omkring din kost. Dit søvnmønster, din kokkeevner, din hverdag, dine rutiner og dine mål. Du får med andre ord endevendt din nuværende livsstil med henblik på at forbedre den.

Lad en professionel bruge dit nuværende liv til at skabe en skabelon til dit nye liv – så har du større chance for at lykkes med dine planer om en sundere hverdag. 

More articles