Dit barn bør få en årlig, omhyggelig øjenundersøgelse

04 April 2020 Lykke Holzmann Søby

editorial

Betydningen af ​​årlige øjeundersøgelser kan ikke undervurderes. Øjet er et vindue til sjælen, var det engang en klog person der sagde. Derfor er det yderst vigtigt at dine øjne fungerer optimalt.

Der er mange grunde til, at øjeundersøgelser er vigtige – og hvorfor du bør få en årlig øjeundersøgelse for at beskytte dit helbred og dit velvære.

Øjeundersøgelser hjælper børn med at få succes i skolen.

Til alle jer forældre derude. Vidste du at 80% af hvad børn forventes at lære i og uden for klasseværelset, kræver god vision? Det er sandt – og den statistik, der har eksisteret længe, skal sandsynligvis revideres opad på grund af den stadigt stigende mængde skærmtid, som børn udsættes for i disse dage.

En årlig øjenundersøgelse er den eneste måde at sikre, at dit barn ser klart og dermed får succes i klasseværelset. Det er også den eneste måde at vide med sikkerhed, om børn også ser som de skal når de dyrker sport og laver andre aktiviteter.

Nærsynethed er ved at blive en epidemi.

Antallet af børn, der udvikler nærsynethed, vokser hurtigere end nogensinde. Og flere børn bliver nærsynede i en meget tidlig alder.

Hvorfor er dette en stor bekymring?

Børn, der bliver nærsynede meget tidligt i livet, har en tendens til at forværre og udvikle sig af nærsynethed, der fortsætter gennem hele barndommen – og dette sætter dem i en betydelig større risiko for meget alvorlige og potentielt synstruende øjenforhold senere i livet, herunder grå stær, grøn stær og nethindeløsning.

Planlægning af årlige øjeundersøgelser er den bedste måde at vurdere dit barns risiko for nærsynethed. Når det opdages tidligt, kan der træffes bekæmpelse af nærsynethed for at bremse udviklingen af ​​nærsynethed og reducere dit barns risiko for alvorlige øjenproblemer senere i livet.

Hvis du trænger til at se en god Øjenklinik i københavn er der mange muligheder for det.

More articles