Du kan gøre et godt kup i en trælast!

29 november 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der vil nok altid være et godt tilbud i en trælast, og man kan måske forhandle sig til en god handel med indehaver, hvis man er god med taletøjet, eller man lover at købe en del – og den aftale er så unik, at der ikke er andre, der får den.

Så er der også udsalgsperioder, og man kan måske være så heldig at få fat i nogle ting, som man kan bruge til ens tagrender derhjemme, som man ellers ikke havde regnet med at finde i en trælst.

Men stedet kan måske have fået restparti hjem, eller de havde fået et godt tilbud om at få en vare hjem, som der ellers ikke indgår i deres sortiment, som de så kunne sælge billigt, men stadig få en fortjeneste ud af.

Men så er der også de tilbud, som der måske ikke altid kommer på firmaets hjemmeside, selvom det kan ske, fordi de tilbud er der i så kort tid såsom dagstilbud, eller de er der i så kort tid, at det ikke kan svare sig at få dem på nettet, før de alligevel skal tages ned igen.

image

Søg efter de gode varer i en trælast

Sådan nogle varer kan jo være nogle, der måske har ligget så længe, at man nu gør et sidste forsøg på at sælge dem billigt, selvom man måske ikke tjener noget på dem, da det er bedre at få noget i kassen, end man skal sende dem retur eller smide dem ud, så man slet ikke tjener noget på dem.

Andre varer kan være ved at blive så gamle, at de skal sælges nu; eller man er ved at renovere forretningen, så man skal have fjernet nogle varer helt eller rykket dem om, så der er bedre plads, og så kan man lige så godt sælge lidt ud her.

Eller man har nogle rester eller ukurante produkter liggende – der er nok at søge efter!

Flere Nyheder