En afbudsrejse får dig måske til at tage på en almindelig rejse

07 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at langt de fleste selskaber helst ser, at du booker en almindelig rejse og ikke aflyser den, så den ender med at blive en afbudsrejse.

For man er nødt til at sætte prisen ned på sådan en rejse, når man sender den i udbud igen, og det gør man jo blandt andet, fordi man som ny kunde overtager en anden kundes rejsebestemmelser – og den kan dukke op med så kort varsel, at ikke mange mennesker kan nå at planlægge sig til sådan en afbudsrejse.

Dette medfører så oftest, at selskaberne ikke tjener særligt mange penge på den rejse, men deres ypperste opgave er jo altid at give dig den bedste rejseoplevelse muligt, om du booker almindeligt eller tager en afbudsrejse.

Og det kan måske anspore dig til at booke en almindelig rejse, så denne afbudsrejse bliver et uventet reklamefremstød for selskabet og destinationen.

Din afbudsrejser bliver i fremtiden til en rejse af de almindelige

Et eksempel kunne jo være, at du længe har drømt om at komme et givent sted hen, men du har aldrig haft råd til det, og så falder du på rejsetilbud.dk/afbudsrejser over, hvordan man kan være heldig at finde lige den rejse, som du drømmer om – og så endda billigt.

Eller også får du sådan en rejse i gave af en ven, fordi vedkommende var hurtig til at snuppe den og vidste, hvor meget du har drømt om at komme dette sted hen.

Og så kan det jo tænkes, at den afbudsrejse sender dig et sted hen, du aldrig har været, fordi du er den spontane type og klar på nye eventyr.

Alt dette kan medføre, at du gerne vil ud på den samme tur igen til samme destination, men siden der ikke findes en afbudsrejse i denne omgang, så booker du en almindelig rejse.

Og det blev alt sammen startet af en afbudsrejse.

More articles