En ultimativ intens oplevelse

25 marts 2018 Anders Lundtang Hansen
En ultimativ intens oplevelse

Hvis du ønsker at spice sexlivet op med en nærværende, fyldig og sanselig oplevelse, var det nok en idé at invitere en penisring ind i soveværelset.

Hvad er en penisring?
Det ligger stort set i navnet, men en penisring er en lille anordning med stor effekt. Du trækker en ring ned over det erigerede lem, som derved kan gøre, at du holder din erektion i længere tid.
Blodårene får ganske enkelt svært ved at løbe tilbage til penisroden, men du skal ikke lade dig afskrække af denne beskrivelse, for tværtimod kan en penisring give det ekstra, tiltrængte krydderi på sexoplevelsen eller gøre onani mere intenst.

 

3 typer af penisringe
Ganske overordnet findes der der tre forskellige typer af penisringe:

1) Almindelig penisring

2) Almindelig penisring med vibrator

3) Penisring med ring til kugler eller analstimulering

Hvilken type, der passer bedst til dig, kan du eksperimentere dig frem til og afprøve med din sexpartner.

 

Fup og fakta om penisringe
Nogle mennesker tror fejlagtigt, at penisringe er til personer, der har rejsningsproblemer. Dette er ikke sandt. En penisring kan intensivere den seksuelle oplevelse, da sexakten for begge parter kan føles mere ophidsende, da mandens penis blandt andet kan føles ekstra følsom for ham, og kvinden kan mærke lidt ekstra tykkelse og stimulering på sig.

Et godt tip er kun at bruge en penisring i 20 minutter ad gangen, så penis får en pause og atter gennemstrøm i blodstilførelsen, før I fortsætter igen. Nogle personer kan bruge en penisring i længere og kortere tid, men det vigtigste er at mærke efter, om det føles behageligt eller ej.

Det er nemmest at påføre en penisring, når lemmet et erigeret, og benytte en vandbaseret glidecreme.

En penisring findes i mange forskellige materialer, men de er alle sammen fleksible og skånsomme for penis. En penisring kan også benyttes på en dildo.

 

Du kan finde inspiration og mere vejledning til brug af penisringe her: https://www.belugi.dk/til-ham/til-ham/penisringe

Flere Nyheder