Er det det rigtige for dig at købe en hund fra et hundeinternat?

25 maj 2020 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Mange drømmer om at købe en hund fra et internat, fordi de så kan være med til at redde hunden og give den en ny chance. Det er dog vigtigt, at du overvejer, om det er det rette for dig at købe hunden fra et internat. Der er nemlig ikke kun fordele ved det, og du kan hurtigt komme til at fortryde din gode gerning, hvis du ikke har fået tænkt beslutningen grundigt igennem. 

Inden du beslutter at købe en hund fra hundeinternat, bør du altså også se på de ulemper, der er forbundet med det. Det er først og fremmest, at det kan være, at hunden ikke er blevet passet godt på af sin tidligere ejer. Det kan give hunden en række problemer, som du som ny ejer er nødt til at bruge meget tid på at arbejde på.

Det kan være, at hunden ikke kan være alene hjemme, at den er mistroisk over for mennesker, at den ikke kan lide andre hunde og en række andre problemer, der kræver dedikation og arbejde fra din side for at blive løst. 

Et af de steder, hvor du kan få et godt overblik over, hvilke fordele og ulemper, der er ved at købe en hund fra et internat, er på bloggen altomdyr.dk. De har skrevet en udførlig artikel om emnet. Hvis du overvejer at købe en hund fra et internat, er det derfor et oplagt sted for dig at starte. 

Måske kan du helt afskrive ud fra artiklen, at det skulle være det rette for dig. Måske er du stadig ikke afklaret, efter du har læst artiklen. I det tilfælde kan det først og fremmest være en god ide, at du går inde på et hundeinternats hjemmeside og læser beskrivelserne af de hunde, som de har til salg i øjeblikket. Det kan give dig en ide om, hvad det kommer til at kræve af dig. 

Flere Nyheder