Få de flotteste trægulve med en gulvafslibning i Herlev

28 March 2019 Astrid Pedersen

editorial

Smukke og velholdte trægulve, som er intakte og sunde i træværket, er i ekstremt høj kurs på det danske boligmarked. Der er nemlig efterhånden langt imellem de boliger, som kan fremvise et flot trægulv. Mange boligejere vælger at skifte deres gamle trægulve ud med gulve af mere slidstærke og knap så pleje krævende materialer – dels for at spare tid og kræfter på rengøring og vedligeholdelse, dels på grund af modediller inden for boligindretning.

De seneste ti år har det været utroligt moderne med den industrielle eller trendy urbane stil, som foreskriver rå murstens vægge og ditto beton eller cement belagte gulve. Og disse gulve er, sammen med gulve belagt med eksempelvis epoxy eller uretan, da også en del nemmere at vedligeholde og rengøre end traditionelle trægulve. De er bare knap så smukke at se på – eller behagelige at betræde – som ægte, massive trægulve.

Et trægulv kan, hvis det er velholdt og velplejet, føje en hjemlig og hyggelig dimension til stuer og værelser, som gulve af mere moderne materialer bare ikke formår. Og derfor bør du værne om trægulvet i dit hus eller i din lejlighed – også selv om det måske er lidt luvslidt i overfladen efter mange års daglig anvendelse.

Dit trægulv kan blive som nyt med en professionel gulvafslibning

Hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge dit hus eller din lejlighed, kan det således godt betale sig for dig at passe rigtig godt på dit trægulv. Et trægulv, som ikke fejler andet end nogle overfladiske pletter og skrammer, og ikke er behæftet med andre skader end nogle ridser og småskrammer, kan sagtens blive rigtig flot igen med en grundig og effektiv gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes kun det allerøverste af gulvets overflade, hvilket betyder, at dit gulv med stor sandsynlighed både kan tåle – og vil have godt af – en professionel gulvafslibning.

Find din dygtige gulvmand på gkservice.dk

More articles