Få den bedste behandling på lokal tandlægeklinik i Søborg

19 April 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er det længe siden, du sidst har sat dig til rette i tandlæge stolen og gabt op? Så er det på tide at booke en aftale.

Hvor ofte skal jeg gå til tandlæge?

Hyppigheden af dine tandlæge besøg afhænger meget af dine tænders og dit tandkøds beskaffenhed.

Hvis du har tendens til parodontose eller kraftig opbygning af tandsten anbefales det at du går oftere til tandlægen. Men hvis du ellers har stærke og funktionelle tænder, og dit tandkød virker sundt, vil de fleste tandlæger sagtens kunne holde et vågent øje med din mund hvis du tropper op en til to gange på årlig basis.

Hvordan kan min tandlæge hjælpe mig?

En tandlæges arbejde er først og fremmest af forebyggende art. Det er tandlægens fornemste opgave at hjælpe dig med at holde dit blivende tandsæt sundt og stærkt således at du kan have glæde af det hele vejen igennem livet.

Tandlæge, tandlægeklinik, behandlinger

Dette gøres gennem rådgivning omkring din daglige tandpleje. Din tandlæge kan anbefale dig produkter som for eksempel tandpasta, tandtråd og måske endda en tandbørste type som vil kunne imødekomme dine daglige tandpleje rutiner.

Der ud over vil du i forbindelse med dine årlige eller halvårlige tandlæge besøg få tilbudt et grundigt tand eftersyn hvor dine tænder og dit tandkød gennemgås i dybden. Formålet med dette eftersyn er af afdække eventuelle tilløb til dårligdomme som i værste fald kan koste dig en eller flere tænder. Det drejer sig eksempelvis og karies eller parodontose, som er blandt de mest udbredte tandlidelser i Danmark.

Din tandlæge vil kunne sætte forebyggende tiltag i værk med det samme, og dermed holde tilstanden i skak. Og endelig får du en dybdegående rensning af tænder og tandlommer så du kan forlade klinikken med et strålende smil og frisk ånde.

Du kan bestille tid til en smertefri rodbehandling hos Tandlægerne Søborg på tandlaegernesoeborg.dk.

More articles