Få den hjælp du behøver på et kvindekrisecenter

10 august 2022 admin

editorial

Hvis du er en kvinde, der oplever vold eller trussel om vold i dit forhold, dit ægteskab eller din familie, kan du finde hjælp og støtte på et kvindekrise center. I denne artikel vil vi forklare, hvad kvindekrise centre er, og hvordan du kan få hjælp fra dem.

Hvad er et kvindekrise center?

Et kvindekrise center er et krise center for kvinder, der har været udsat for vold eller trusler om vold, og kan tilbyde midlertidig indkvartering og støtte, herunder social, psykologisk og økonomisk rådgivning. Den vold, som kvinder udsættes for af deres partner eller familiemedlemmer, kan antage mange former, herunder fysisk, psykisk, seksuel, materiel eller økonomisk vold.

kvindekrisecenter

Hvis hvis du oplever vold eller trussel om vold, kan du kontakte et kvindekrise center for at få hjælp. Personalet på disse centre er uddannet til at yde støtte og vejledning om vigtige spørgsmål som f.eks. bolig, økonomi, arbejde og psykologisk hjælp til dine børn. Krise centre kan også give oplysninger om, hvordan man kan opbygge et nyt liv efter at have været udsat for vold.

Hvad gør jeg, hvis jeg er udsat for vold eller trusler fra min samlever?

Der er mange grunde til, at kvinder bliver i voldelige forhold. Nogle kvinder føler, at de ikke kan forlade det, fordi de ikke har andre steder at gå hen, eller de er bekymrede for, hvad der vil ske med deres børn, hvis de forlader det.

Hos et kvindekrise center vil du være sikker og støttet, mens du træffer de beslutninger, der er rigtige for dig. Hvis du oplever vold eller trussel om vold, skal du derfor kontakte et kvindekrise center i dit område for at få hjælp.

Hvor kan jeg finde et godt kvindekrise center på Fyn?

Er du bosiddende på Fyn, kan du altid tage kontakt til ellestedet.com. Her kan du altid komme i kontakt med hjælpsomt personale.

Flere Nyheder