Få en professionel brystreduktion, hvis din store barm generer dig

14 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du store bryster – og er de begyndt at genere dig i en grad så det virker hæmmende på dine hverdags aktiviteter? Så kan du overveje en brystreduktion.

Hvorfor få foretaget en brystreduktion?

Måske tænker du at det kan virke overflødigt at få reduceret brysternes størrelse. De fleste vil jo gerne have lavet større bryster – så hvorfor ligefrem gøre dem mindre? Men her skal du tænke på at store bryster faktisk kan give anledning til alvorlige fysiske gener.

En tung barm kan medføre hovedpine og smerter i nakke og ryg fordi de er belastende at skulle slæbe rundt på hele dagen lang. Mange storbarmede kvinder er samtidig ikke i stand til at dyrke motion eller andre former for fysisk udfoldelse fordi brysterne er i vejen. Derfor kan store bryster forhindre at du lever et sundt liv og får rørt dig det du skal.

Der ud over kan det at være udrustet med en stor og tung barm være hæmmende for det sociale liv og forbundet med beskæmmelse over eget udseende. Ikke kun på det æstetiske eller kosmetiske plan, men også på grund af følelsen af at andre menneskers fokus primært kommer til at ligge på de store bryster.

Få hjælp til en brystreduktion hos AGATA Privathospital

Det kan således også være hæmmende på det mentale plan. En mulig løsning på problemet er en kirurgisk brystreduktion, som kan skabe et mere harmonisk udseende samtidig med at en del af vægten fortil fjernes.

Med en brystreduktion kan brysterne blive både mindre og mere højt siddende, således at behovet for store special BH’er elimineres. De fleste kvinder, som har gennemgået en brystreduktion, beretter om en tydelig lettelse, færre smerter i ryg, skuldre, nakke og hoved, og en øget glæde ved at deltage i fysiske og sociale aktiviteter.

Bestil tid til en konsultation angående brystreduktion hos AGATA Privathospital på agata-privathospital.dk

More articles