Få et dejligt ventileret rum fri for pollen

26 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Sommeren er for mange symbolet på ferie, lyse nætter og herlige stunder i selskab med venner og familie. Dog er der en stor procentdel, som gruer for sommeren. Det er nemlig sæsonen for diverse allegier, såsom græs, birk eller bøg. Det kan være ganske ulideligt for folk at befinde sig i, som konstant må tage piller og pudse næse for at bekæmpe den løbende næse eller røde øjne. I dette indlæg vil vi give dig gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du døjer med pollenallergi eller hvad det nu måtte være. Læs med her. 

1. Luft ud med måde

Som sommeren kan der blive meget varmt og derfor vil man som ofte gerne lufte ud i løbet af dagen. Det kan skabe lidt af et problem for folk med allergi. Hvis vinduet er på klem eller står på åben gab, kan du risikere at lukke mere pollen eller birk ind af vinduet end ønsket. Derfor bør du overveje tidspunkter på dagen, hvor pollentallet er allerværst, at lukke dit vindue helt.

Du kan jævntligt holde øje med pollentallet på internettet eller du kan downloade apps, der holder dig informeret. Hvis det regner eller har regnet, så er det et oplagt mulighed for dig at åbne vinduet og få luft ind på. Regnen renser nemlig luften for det ekstreme pollen. 

2. Invester i et ventilationssystem

Vi kan anbefale et ventilationssystem til dig som er slem allergiker over for pollen, birk eller bøg. Du kan få installeret et system, hvor du tilkøber et filter, der filtrerer pollen og andre partikler ud fra luften. Dermed bliver du mindre allergisk ramt og kan bedre ånde i et forvejen varmt rum. Det gør hverdagen nemmere for dig og du kan ligeledes komme hjem efter en lang og varm dag til et dejligt ventileret rum, fri for pollen. Lyder det som noget for dig? Besøg billigventilation.dk, hvor du vil finde et stort udvalg af ventilationssystemer, som matcher dit behov.

Flere Nyheder