Få god service og hurtig levering med denne distributør

07 November 2018 Kamilla Sonne

editorial

Når man bestiller noget på nettet eller skal sende en pakke, får man for det meste lov til at vælge, med hvem pakken skal sendes. I Danmark er der flere store distributører at vælge imellem – herunder FedEX, GLS og Postnord. Sidstnævnte er et godt valg for dig, der vil have både hurtig og billig fragt uden bekymringer. Postnord er nemlig kendt for at have fokus på deres kunders tilfredshed, og derfor er du altid sikker på en effektiv og god service, når du vælger at få sendt din pakke med dem. Derfor er Postnord også det oplagte valg for dig, der har brug for at sende julegaver og vil være sikker på, at de når frem i tide.

Følg din pakke undervejs

I juletiden er det endnu vigtigere end normalt, at ens pakker kommer frem i tide. Der er nemlig ikke meget ved julegaver, hvis de først bliver leveret efter juleaften. Når du vælger Postnord, har du mulighed for at følge din pakke undervejs. Det eneste, det kræver, er nummeret på din pakke og en internetforbindelse. Det gør, at du hele tiden kan følge med og har en klar idé om, hvornår din pakke når frem. Det gør det også nemmere at planlægge, hvornår det vil være smart at køre forbi pakkeshoppen eller være hjemme.

Få meget for pengene

Hvis man skal sende mange pakker, kan det hurtigt blive en dyr affære, hvis fragten koster for meget. Postnord kører med faste, billige priser, som du altid kan se på deres hjemmeside, inden du beslutter dig for at sende eller modtage en pakke. På den måde er du fri for dyre overraskelser hen ad vejen. Samtidig er du med Postnord altid sikker på at få meget for pengene. Vælger du dem som din distributør, får du nemlig både effektiv, billig og hurtig fragt af julegaverne.

More articles