Få hjælp til at finde den rette medarbejder hos et konsulentfirma

14 april 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du mangler kompetencer i din hastigt voksende virksomhed, kan du altid lade Accuro ApS hjælpe dig med at skaffe medarbejdere til fast ansættelse eller projektansættelse.

Find din freelancer med Accuro ApS

Accuro ApS kan for eksempel hjælpe dig med at finde din IT freelancer til kortere eller længere varende projekt ansættelser. En IT eller SAP konsulent fra Accuro ApS vil altid have omtrent ti års erfaring inden for freelance arbejde og vil hurtigt kunne tilpasse sig best practice i netop din virksomhed. Og så har du med en Accuro ApS konsulent garanti for hurtig og effektiv problemløsning.

Rekrutteringsservice hos Accuro ApS

Hvis du har dårlige erfaringer med selv at rekruttere medarbejdere, for eksempel i form af mange fejlagtige ansættelser med masser af spildtid og efterfølgende afskedigelser til følge? Så er det en god idé at overlade denne proces til de professionelle.

Hos Accuro ApS kan du få den bedste assistance til rekruttering af dine nye medarbejdere. Accuro ApS kan træde ind som sparring partner og hjælpe dig med at kortlægge de udviklings potentialer din virksomhed rummer. Du kan også få assistance til en analyse af din medarbejder sammensætning med henblik på at identificere de huller der måtte være i denne struktur – og hjælp til at finde ud af hvorledes disse kan fyldes.

Accuro ApS kan hjælpe dig med at skabe et overblik over virksomheden eller organisationen og på baggrund heraf udfærdige en rekrutterings plan som understøtter virksomhedens mission og vision. På den måde kan du i samarbejde med Accuro ApS komme et skridt nærmere den perfekte rekruttering. Og skulle du mangle tid eller ressourcer til dette projekt kan du også vælge at overlade hele opgaven med rekruttering til Accuro ApS.

Du kan altid kontakte Accuro ApS for en uforpligtende snak om dine behov for hjælp til rekruttering – læs mere her.

Flere Nyheder