Få hjælp til VVS arbejde i Lyngby

26 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du netop købt hus, og skal køkken og bad renoveres før familien flytter ind? Så skal du have fat i dygtige håndværkere samt autoriserede fagfolk som kan sikre at det hele går rigtigt for sig, her under en VVS mand.

Hvad laver en VVS mand?

En VVS mand beskæftiger sig med alle de faste installationer i boligen som vedrører vand, ventilation, varme og sanitet. Disse installationer kræver håndtering af en autoriseret fagperson. Det er nemlig forbundet med alt for stor en risiko hvis du selv begiver dig ud i VVS arbejde.

Skal du for eksempel have monteret et nyt toilet skal du have fat på en autoriseret VVS installatør. Det samme gør sig gældende hvis du skal have opsat en luft til vand varmepumpe, eller hvis du skal have omdirigeret eller sløjfet en gas ledning i køkkenet.

Grunden til at du ikke selv må udføre denne type arbejde er at du risikerer at udrette alvorlige skader på såvel mennesker som på materiel. Hvis du selv fifler med vandrørene kan du risikere at forårsage tilbageløb hvilket kan føre til sammenblanding af drikkevand og spildevand. Og så risikerer alle, som er tilsluttet rørnettet, og som drikker vand fra hanen, en alvorlig forgiftning.

Der ud over vil omkostninger i forbindelse med udbedring af en eventuel vandskade forårsaget af dit klamphuggeri sandsynligvis ikke kunne dækkes af forsikringen. Det kan, med andre ord, være temmelig dyrt for dig at spare VVS’eren væk når du skal renovere.

Samtidig vil du faktisk handle ulovligt ved at lege gør det selv mand når det gælder dine VVS installationer. Og derfor bør du finde en dygtig lokal VVS mand som kan hjælpe dig med at modernisere og renovere de faste VVS installationer i din nye bolig.

Dit lokale VVS firma i Lyngby hedder G. Strømann VVS – læs mere på https://stroemann.dk/vvs-lyngby.aspx.

More articles