Få råd til den rette bil med et favorabelt billån

01 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er den gamle bil efterhånden ved at nå en alder, hvor slitagen begynder at sætte tydelige spor? En bil vil uvægerligt blive slidt med årene, uanset hvor meget du end passer og plejer den. Og på et tidspunkt vil du opdage, at det mere er reglen end undtagelsen, at der er noget som går i stykker eller står af under en køretur. Når bilen er på værksted mindst én gang om måneden, og du aldrig rigtig ved om den vil starte når du sætter dig ind i den for at køre på arbejde om morgenen, er det på tide at overveje køb af ny bil.

Hvorfor skal jeg købe en ny bil?

Mange mennesker er lidt skræmte ved tanken om at skulle købe en helt ny bil. Det kan også virke voldsomt at skulle betale så mange penge up front – men til gengæld slipper man for mange af de problemer, som er forbundet med brugte biler. Du kan sikkert godt finde en brugt bil, som repræsenterer en mindre engangs udgift end en spritny én af slagsen. Men så kan du til gengæld ikke være sikker på, at du ikke inden for få år står i den samme situation – og atter skal punge ud i dyre domme til mekaniker regninger og et tårnhøjt brændstof forbrug.

Med en ny bil sparer du penge i det lange løb. Nyere biler skal ikke så ofte repareres, og dermed sjældnere på værksted, end gamle, slidte biler. En ny bil vil have en bedre udnyttelse af benzin eller diesel – og med en ny bil har du også mulighed for at vælge en el- eller hybrid model, som samtidig er særdeles miljøvenlig.

Finansiering af bil med Ikano Bank Bil lån

Kan du ikke betale en ny bil kontant, er der hos Ikano Bank mulighed for at optage et favorabelt lån til en bil. Læs mere på ikanobank.dk

More articles