Få råd til en bedre bil med et fordelagtigt billån

22 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er din gamle bil ved at være så slidt, at den konstant skal repareres? Begynder det at knibe med at finde de rette reservedele – og frygter du af og til for familiens sikkerhed, når I kører rundt i bilen? Så er det måske på tide at tænke i nye baner, og kigge sig omkring efter en ny bil, som er mere up to date.

Nye biler er dyre i anskaffelse – men kan spare dig for mange penge

I Danmark er bilkøb behæftet med mange høje afgifter, som gør det nærmest umuligt at anskaffe en bil ved kontant køb. Derfor optager langt de fleste bilkøbere et såkaldt billån, som giver långiveren (som regel en bank eller et pengeinstitut) pant i bilen.

Et billån behøver ikke at koste dig særligt meget – det afhænger af, over hvor lang tid du vælger at afvikle lånet. Til gengæld får du mange fordele forærende ved at købe en ny bil frem for fortsat at trille rundt i den gamle. Nye biler er typisk langt mere brændstof økonomiske end biler af ældre dato. Det vil sige, at en ny bil vil kunne køre længere på en liter benzin eller diesel end din gamle benzin sluger. Dette vil på længere sigt spare dig for en større udgift. Og så kan du glæde dig over, at din nye bil er mere miljø- og klima venlig.

Samtidig sparer du en del på grønne afgifter og parkerings licens, såfremt du er bosiddende i en større by, hvor det er nødvendigt med en sådan. Og en ny bil er generelt mere sikker at køre rundt i end en gammel.

Find det bedste billån online

Hos Ikano Bank kan du ansøge om et lån via det smarte online ansøgningsskema. De eneste krav er at du er fyldt 18 år og ikke er registeret i hverken RKI eller Debitor registeret. Læs mere om billån uden udbetaling på ikanobank.dk

More articles