Få råd til ønskebilen med flexleasing for privatpersoner

27 august 2020 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du dig en lækker bil i luksusklassen, men mangler du finansierings muligheder? Så kan det være at flexleasing er noget for dig.

Hvorfor skal jeg flexlease min bil?

Flexleasing er en oplagt mulighed for dig som ikke ønsker at binde for mange penge i en bil gennem et bil køb. Det kan være at du stadig er ung og ikke har en alt for fast tømret økonomi, men stadig gerne vil have et ordentligt køretøj.

Med flexleasing får du chancen for at prøve kræfter med nogle af de mere spændende biler på markedet uden at skulle punge en formue ud med det samme. Du betaler nemlig den høje registrerings afgift i rater, og slipper dermed for den store udskrivning.

Hvad er fordelen ved flexleasing?

Der er flere fordele ved flexleasing – især for dig som ikke vil binde dig til en bil gennem et dyrt bil køb. For det første er den den indlysende at du ikke betaler hele den dyre registrerings afgift á én omgang men – som beskrevet oven for – deler den ud i rater over en længere periode. Dette gør det nemmere at opnå den bil du ønsker dig.

Med flexleasing får du samtidig mulighed for at tegne en billigere bil forsikring idet forsikringen kun beregnes på baggrund af bilens reelle værdi – ikke inklusive den tunge afgift. Samtidig kan du med flexleasing skifte mellem flere forskellige køretøjer. Det kan være at du synes en fræk lille cabriolet er mægtig sjov om sommeren, men at en bomstærk og vel isoleret SUV er mere praktisk i de kolde vinter måneder. Og så vil der være flere mulige købere til din flexleasede bil idet der ikke er registrerings afgift på bilen og den dermed er mere attraktiv for købere bosat i udlandet.

Du kan læse mere om flexleasing til privatpersoner på specialcars.dk

Flere Nyheder