Få smukke Botox læber til lave priser

13 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af en skæv eller asymmetrisk læbe, som skaber ubalance i dit ansigt? Så kan du overveje at få udført en læbe forskønnende procedure. Denne kan foregå ambulant hos en kosmetisk klinik. Og du kan få den foretaget med Botox eller filler – eller begge dele.

Kan man få lavet Botox i læberne?

Måske tænker du, når du hører udtrykket Botox læber, at her må være tale om en fejl. Normalt vil man ikke forbinde ordet Botox med læbe forskønnelse – her anvendes i langt de fleste tilfælde filler, som giver fyldigere læber med en flot facon.

Men faktisk anvendes Botox temmelig ofte i forbindelse med forskønnelse af læber. Et eksempel på brug af Botox ved læbe korrektion er når et såkaldt gummy smile skal rettes til. Gummy smile er en tilstand hvor store dele af tandkødet blottes ved smil. Dette er ofte temmelig kosmetisk generende for personen der smiler.

Til alt held kan der rettes op på denne tilstand ved hjælp af Botox. Botox kan nemlig bruges til at lamme de muskler som forårsager gummy smile. Efter ganske få dage vil du kunne se resultatet af injektionerne, når overlæben begynder at folde sig smukt omkring dine fortænder. Og så holder behandlingen i mange måneder indtil du på ny skal have Botox i læben.

En anden måde hvorpå man kan bruge Botox til læbe forskønnelse er i tilfælde af en skæv eller indadvendt overlæbe. Her vil du med Botox kunne få mere swung på læben, og rette den til hvis den hænger i den ene side. Når du bruger Botox i forbindelse med læbe forskønnelse vil du kunne skrue ned for den mængde af fillers som skal anvendes – og så opnår du samtidig et mere naturligt og harmonisk resultat.

Du kan bestille tid til en forkonsultation med henblik på Botox læber på Inviocare.dk

More articles