Få smukke lige (og hvide) tænder hos You Smile I Smile

07 januar 2021 Camilla Skøtt
Få smukke lige (og hvide) tænder hos You Smile I Smile

Drømmer du om smukke tænder, der sidder pænt på en lige række, så du kan smile uhæmmet og uden at skamme dig over dine skæve tænder? Så er en tandretning måske lige noget for dig…

… og glem alt om togskinner, som du kender dem fra barndommen. Det er passé, og det er i hvert fald ikke den måde, voksne mennesker får rettet tænder på i dag. Næh nej. Der er kommet andre boller på suppen, og de boller hedder Invisalign.

Kender du ikke til konceptet? You Smile I Smile har dedikeret klinikken til det unikke system, så patienterne kan smile på livet løs, allerede mens tandretningen står på. Ikke bagefter. Hele tiden. Det er nemlig smilet, der gør hverdagen sjovere at leve.

Hvad er Invisalign?

Hvis du ikke har hørt om Invisalign tidligere, så er du nu, du skal spidse ører; det er et tandreguleringssystem, der gør det muligt at rette tænderne på skånsom og effektiv vis – og ikke mindst på mere eller mindre usynlig vis. 

Skinnerne der bruges, er produceret af en gennemsigtig plastik, der er tilpasset patientens nøjagtigt tandstilling, og dermed sidder de helt tæt til tænderne og er mere eller mindre usynlige for omverdenen. De skal som udgangspunkt bæres 22 timer i døgnet, og når du først har haft dem på en uges tid, har du vænnet dig til det.

De usynlige tandskinner skal skiftes hver 14. dag, og det klarer du selv. Du skal kun forbi klinikken hver 8. uge til kontrol, så du og tandlægen kan sikre jer, at alt forløber efter planen. Til kontrolbesøgene får du udleveret nye skinner, så du igen kan skifte hver 14. dag frem til næste kontrol. Enkelt og effektiv. Og det er ikke det eneste; Invisalign er langt mere skånsom end traditionelle togskinner, så du kommer ikke til at opleve megen smerte i forbindelse med tandretningen.

Flere Nyheder