Få styr på disciplinen på en rideskole

11 januar 2021 Astrid Pedersen
Få styr på disciplinen på en rideskole

Har du anskaffet dig en hest, og glæder du dig til at komme i gang med at ride den? Så bør du tilmelde dig rideundervisning på den lokale rideskole.

Du kan styrke dit forhold til din hest med ridetimer

Rideundervisning handler om meget andet og mere end blot at få hesten til at gå pænt. Gennem intensiv undervisning og kyndig instruktion kan du lære en masse om hvorledes hesten læser dine signaler, og der igennem optræne bedre kommunikation med dyret.

Der ud over kan du med undervisning fra en erfaren instruktør opnå en bedre balance i sadlen, og dermed større smidighed hos hesten. Du har nemlig ikke selv en chance for at vurdere om du sidder 100% lige, eller om du får hesten til at trække skævt. Dette kan gøre hesten stiv i den ene side hvilket kan være en stor hæmsko i forbindelse med mange dressur øvelser.

En god ridelærer vil kunne spotte den slags fejl med det samme og vise dig hvorledes du retter op på dem. Din ridning vil blive markant bedre – og din hest en del friere i sine bevægelser.

Stå skarpere på dressurbanen med den rette undervisning

Har du et ønske om at træne dig selv og din hest op til at gennemføre de lidt tungere dressur programmer kan du med fordel benytte en erfaren dressur rytter som træner.

På en rideskole med et højt ambitions niveau vil der være tilknyttet mindst én instruktør som har en fortid som dressur rytter på elite niveau. Han eller hun vil kunne give dig de nødvendige tips og tricks til at skabe en helstøbt ekvipage. Og så vil du kunne få det bedste ud af din hest i de mere komplekse øvelser.

Lidt uden for Haderslev finder du Team Møllen, som har til huse på Ridecenter Møllen – læs mere på team-moellen.dk.

Flere Nyheder