Få styr på festen til dit sølvbryllup

11 april 2022 Steffen Hansen
image

editorial

Din sølvbryllupsdag nærmer sig, og måske ønsker din partner og dig at holde en fest for at fejre det. Men hvilken slags fest skal I holde? Et middagsselskab? En dansefest? Eller bare en fest for familien? Uanset hvad I bestemmer jer for, så skal det fejres.

I dette indlæg vil vi komme omkring nogle af de ting, som I skal huske til jeres sølvsbryllupsfest.

 

Sølvbryllupsmusik københavn

 

Book et lokale i god tid

Sølvbryllupper er en særlig begivenhed, som kun finder sted efter 25 år som ægtepar. Hvis du planlægger en sølvbryllupsfest, skal du huske at booke et lokale i god tid. Særligt hvis du skal afholde din fest i en populær sæson, hvor der også er mange andre fester. Du skal finde et sted, der har alle de faciliteter, du har brug for, for at din sølvbryllupsfest bliver en succes.

Disse steder har typisk sølvbryllupspakker, der omfatter alt fra dekorationer til opsætning af bordene.

 

Bestilling af mad

Du skal bestille nok mad til alle dine gæster. Du skal derfor bestille et cateringfirma, der kan tilbyde en bred vifte af menupunkter at vælge imellem, så du er sikker på at finde noget, som du kan lide og dine gæster kan lide. Typisk vælger man både en forret, hovedret og dessert, når man skal holde fest. Medmindre du ønsker mere, så kan du også få det.

Husk at at tage højde for eventuelle diætmæssige begrænsninger, som dine gæster måtte have. Nogle cateringsfirmaer tilbyder en rabat for bestillinger afgivet mere end to uger i forvejen, så sørg for at planlægge i god tid.

 

Musik til festen

Du skal også sørge for at bestille musik, der kan underholde jer imens I spiser. Det kan du gøre ved at hyre et liveband eller en DJ. Det kan sætte den helt rigtige stemning til din fest, og du kan selv være med til at bestemme hvilken type musik, du ønsker der skal spilles under og efter maden. Hen på aftenen kan du vælge noget musik, der kan få dine gæster op og danse.

Undersøg dine muligheder, når det kommer til sølvbryllupsmusik i København via internettet eller ved at spørge efter anbefalinger. 

Flere Nyheder