Få udført asfaltarbejde til den rette pris

25 april 2022 Niels Geckler

editorial

Asfalt er en meget alsidig belægning, der er brugbar ikke alene i det offentlige rum men også i for eksempel indkørslen derhjemme. Hvis du skal have ordnet sådan en opgave gælder om at finde et firma der tilbyder en fornuftig asfalt pris.

Asfalt har været kendt og brugt forskellige steder i verden tilbage i tidligere tider. Det er i sin grundsubstans en blanding af sten og et oliestof, der hedder bitumen. Bitumen er klæbrigt og holder sammen på stenene og så er det også dette stof, der giver asfalten den sorte farve, som er så karakteristisk. Asfalt udgøres af ca. 5 % bitumen og ca. 95 % sten, mens det helt præcise blandingsforhold kan variere ligesom tilsætning af andre materialer kan forekomme.

asfalt pris

Pas på de omrejsende asfalt-sjak

Den sorte asfalt er en slidstærk og meget alsidig form for belægning, der ikke kræver så meget vedligeholdelse. Derfor er det oplagt til ikke alene alle de steder, hvor vi kører meget med vores biler – veje, p-pladser og så videre – men også mange andre steder. Inden for det offentlige finder vi asfalt i skolegården, på legepladsen eller på cykelstien. Men også på private arealer har asfalten oplagte anvendelsesområder.

Hjemme i din indkørsel er asfaltering en af de muligheder du kan vælge, hvis du har brug for en ny belægning og mange baggårde og fællesarealer i forbindelse med private etageejendomme er belagt med det karakteristiske sorte materiale. Men skal du have udført et stykke asfaltarbejde, så undgå at lade dig overtale af et af de omrejsende asfalt-sjak, som med mellemrum dukker op i de danske villakvarterer.

Disse – typisk udenlandske – sjak vil i mange tilfælde være ude på at snyde dig for at tjene mest muligt hurtigst muligt og det vil tit være et sjusket og ukorrekt udført arbejde, du står tilbage med, når de er kørt igen. 

Flere Nyheder