Få udført professionel gulvafhøvling

28 marts 2019 Søren Black

editorial

Få dit pæne gulv tilbage

Hører du til de mange, der har sagt farvel til gulvtæpperne, så er det typisk, fordi du holder meget af trægulve. Trægulve er de seneste år blevet meget populære i danske hjem, da de er virkelig flotte og medvirker til et godt indeklima. Med tiden bliver dine trægulve dog slidte og grimme at se på. Det kan så i de fleste tilfælde klares med en gulvafslibning. Men af og til så kan dit trægulv være så medtaget, at en gulvafhøvling kan være på sin plads. Dette sker for eksempel efter en vandskade, hvor gulvbrædderne kan ske at bugte. Det kan også være dine gulvbrædder er behandlet med fernis eller en anden form for lim, der betyder, at en afhøvling er eneste udvej til at få dit pæne gulv tilbage. Uanset hvad der har gjort dit trægulv grimt og misvedligeholdt, så er en gulvafhøvling udført af GKservice den virkelig smarte måde at give nyt liv til dit trægulv. Alternativet er at brække gulvbrædderne op og udskifte dem. Dette er en både dyr og besværlig løsning.

Få udført gulvafhøvling Rødovre

I Rødovre i udkanten af København har GKservice gennem årene udført en lang række renoveringer af folks trægulve. Vi udfører både professionel gulvafhøvling og gulvslibning. Vores professionelle gulvfolk kan ved et besøg i dit hjem lynhurtigt spotte, hvilken behandling dit trægulv trænger til. GKservice har nemlig i mere end 10 år udført renoveringer af trægulve hos danskere i Rødovre og resten af landet. Det betyder, at vi både har det rette værktøj og de erfarne håndværkere, der skal til for at dit trægulv får den behandling, det har brug for.

Gulvrenovering i hele Danmark

GKservice holder til i Odense lige midt i landet. Herfra kører vi ud og renoverer trægulve af enhver slags i hele Danmark. Vi tilbyder billige priser på både gulvafhøvling og gulvafslibning, så flest mulige folk kan få renoveret deres gulve. Vi elsker trægulve, og vil altid gøre vores ypperste for, at du også får det gulv, du drømmer allermest om.

Flere Nyheder