Færdig børnemad er perfekt, når du er på farten

09 august 2021 Emilie Ann Jacobsen
image

Det kan være besværligt at finde ud af, hvad du præcis skal servere for dit barn, når I er ude at gå en tur med klapvognen eller skal transportere jer fra et sted til et andet i bil eller med offentlig transport. Meget traditionel børnemad sviner meget, hvilket er fint, når I er derhjemme. Det er jo lige som sådan, det er, når et lille barn skal lære at spise. Men når I er ude, er det rart, at dit barn ikke får sovset sig selv fuldstændig ind i mad, når det bliver lidt sultent.

Derfor kan det være en god ide, at du har noget færdiglavet børnemad, du kan tage med, når I skal på tur. Det kommer ofte i noget emballage, der sikrer, at måltidet sviner mindst muligt. Det kan for eksempel være i form af smoothier eller smarte glas med grød, som du bare skal stikke en ske i. Det gælder for eksempel for meget Semper børnemad.

Køb børnemad på nettet

I dag behøver du ikke at gå ned i en butik for at købe børnemad. Du kan sagtens bare bestille det på nettet. Er du på barsel, ved du sikkert, hvor besværligt det kan være at komme ud af døren. Har du haft en hård nat, kan bare det at tage et bad virke som noget af en bedrift. Har du det sådan, er det rart, at du ikke skal ned i en butik for at købe børnemaden, men bare kan købe den på nettet.

Det tager selvfølgelig lidt længere tid for dig at få leveret børnemaden, når du bestiller den på nettet, end hvis du selv går ned i supermarkedet. Men til gengæld har du mulighed for at handle i ro og mag, frem for at skulle have dit barn med ned i supermarkedet og risikerer, at det vågner eller skaber sig, når I er dernede.

Flere Nyheder