Find brugte biler i fin stand hos online forhandler

31 juli 2021 Astrid Pedersen

Står du for at skulle anskaffe dig en bil – måske den første i dit liv? Så er du sikkert allerede i fuld gang med at tilegne dig viden desangående.

Det at købe ny bil er både morsomt og spændende. Man kan let forfalde til at bruge utroligt meget tid på bilmagasiner, hjemmesider og flotte brochurer om drømmebilen. Men bildrømmen kan lynhurtigt briste når man finder ud af hvor dyrt det rent faktisk er at købe ny bil i Danmark.

Nye biler i Danmark er befængt med afgifter

Når man ser nyprisen på de biler der sælges gennem danske forhandlere står det hurtigt klart at nye biler i Danmark er temmelig meget dyrere end tilsvarende biler i vore nabolande.

Dette skyldes de tårnhøje skatter og afgifter som pålægges de fabriksnye biler her til lands. Prisen på en ny bil bliver således sendt på himmelflugt. Og det er faktisk temmelig urealistisk at forestille sig at man som almindelig lønmodtager skulle kunne finansiere køb af ny bil uden at skulle gældsætte sig.

Køb en brugt bil i stedet for en fabriksny en af slagsen

Hvis du ikke lige er et sted i dit liv hvor du føler at det er forsvarligt at optage et dyrt bil lån kan du i stedet vende dit blik imod det bugnende danske marked for brugte biler. Her vil du nemlig kunne finde rigtig mange gode biler i fin og køreklar stand – og med masser af kilometer tilbage i tælleren.

Køber du din nye brugte bil gennem en autoriseret brugtvogns forhandler kan du samtidig være temmelig sikker på at din bil kan holde i mange år endnu. Du kan endog være så heldig at fabriksgarantien stadig gælder. Og så får du en god bil til en brøkdel af dennes nypris.

Klik ind på Biltorvet.dk og se de mange flotte brugte biler.

Flere Nyheder