Find de rigtige haveredskaber og værktøj

23 maj 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Det er vigtigt at have det rigtige værktøj. Både til haven og andre former for værktøj. Når du skal vælge værktøj og haveredskab er det en god ide at holde sig til et mærke. Årsagen er at du dermed kan bruge det samme batteri. Et batteri – flere slags værktøj og haveredskaber.

Det giver den fordel at du kan bruge det samme type batteri og dermed risikere du ikke for at løbe tør. Samtidig er det markant billigere. Kan du bruge et batteri du allerede har til andre haveredskaber og værktøjer, behøver du ikke købe et nyt batteri og oplader og dermed kan du spare en del penge på dit køb. Du kan se flere eksempler her https://www.prishammeren.dk/shop/frontpage.html.

prishammeren

El eller batteri

Mange værktøjer og haveredskaber bruger enten el eller batteri. Hvis man ser bort fra manuelle værktøjer og haveredskaber. Det sidste skal ikke undervurderes. De er gode i situationer hvor det elektriske eller batteriet ikke kan. Eller hvor man blot har lidt der skal laves. Det er altid godt at have ved siden af og prisen er ikke så høj, at det er et problem. 

Fordelen ved at have værktøj eller haveredskaber på batteri er at de er lettere. Ulempen er at du har en ledning på slæb og den kan være pænt irriterende. Især når du skal hen i hjørnerne på din grund der er længst væk. 

Det er her at værktøj og haveredskaber kommer til sin ret. De er langt mere mobile og du kan uden problemer nå hele vejen rundt. Ulempen er at værktøjet og haveredskaberne er tungere at arbejde med og du kan risikere at batteriet løber tørt. Derfor er det en god ide som nævnt at have værktøj og haveredskab fra den samme producent, så du blot kan udskifte batteriet med et nyt. Forudsat at det er opladet.

Flere Nyheder