Find den bedste freelance tekstforfatter online

05 April 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Skal din nye hjemmeside peppes op med spændende, vedkommende og SEO optimeret tekst? Så må du ikke gå på kompromis med den høje kvalitet. Og derfor bør du alliere dig med en dygtig professionel tekstforfatter.

Hvor finder jeg en dygtig skribent eller tekstforfatter?

Du bør altid se dig rigtig godt for når du skal vælge den skribent eller tekstforfatter som skal forfatte skarp og vedkommende tekst til hjemmeside. Ingen af disse titler er nemlig beskyttede, og kvaliteten kan derfor svinge voldsomt. Således kan du, hvis du er rigtig uheldig, risikere at ende med en tekstforfatter som ikke kan levere varen i form af stærke og SEO optimerede tekster. Og så får du ikke noget ud af denne investering.

Hvis du vil være helt sikker på at din nye SEO skribent eller tekstforfatter kan sammensætte tekst som sidder lige i skabet, rammer målgruppen og din virksomheds tone of voice, og samtidig er optimeret op imod Google på dine valgte søgeord bør du vælge en tekstforfatter som er tilknyttet et content marketing bureau. På den måde er du nemlig sikker på at din nye freelance tekstforfatter har gennemgået en grundig screening og har dokumenterede sproglige og skrivemæssige færdigheder samt SEO værktøjskassen i orden.

Du vil med en professionel freelance tekstforfatter eller SEO skribent kunne opnå stærke og målbare resultater i form af flere besøgende, længere bruger sessioner, og i sidste ende en højere konverteringsrate.

Find din nye tekstforfatter hos Wordpens

Du kan med fordel tjekke det danske content marketing bureau Wordpens når du leder efter en dygtig tekstforfatter som kan levere fængende og fejlfri tekst til hjemmeside.

Wordpens har gennem mere end fem år hjulpet i hundredvis af danske virksomheder med at få meningsfuldt og værdiskabende indhold på deres websites og samtidig komme til tops på Google. Du kan læse mere på wordpens.com

More articles