Find den bolig du drømmer om online

31 oktober 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det at finde en god og billig lejebolig er ikke altid nemt – heller ikke uden for hovedstadsområdet. Er du bosiddende i Nordjylland, kan du med fordel benytte Nørresundby Boligselskab.

Hvem er Nørresundby Boligselskab?

Nørresundby Boligselskab er et af de større boligselskaber du finder i den nordligste del af Danmark. Hos Nørresundby Boligselskab kan du søge – og få tildelt – boliger i Nørresundby, Aalborg og nærmeste omegn.

De boliger, du kan søge gennem Nørresundby Boligselskab, hører til i kategorierne almindelig lejebolig, ungdomsbolig, kollegiebolig, plejebolig eller ældre og letkollektiv bolig. Du kan benytte den smarte søgefunktioner på Nørresundby Boligselskabs hjemmeside, hvor du selv kan fastsætte kriterierne for din boligsøgning.

Du kan for eksempel sætte et minimum for antallet af kvadratmeter eller værelser som boligen skal indeholde. Du kan sætte et maksimum for huslejen, så at du kun bliver tilbudt boliger i en bestemt pris klasse. Du har også mulighed for at vælge de områder inden for hvilke du ønsker at lejligheden skal have sin beliggenhed – for eksempel Aalborg Ø, Saltum, Skørping, Hadsund, Sulsted, Biersted, Nørresundby, Aabybro og så videre.

Du kan angive ønsket etage, eller om der skal høre have til din bolig. Og så kan du vælge boliger som eksempelvis tillader husdyr, hvis du har hund eller kat.

Hvor søger jeg nemmest ungdomsbolig i Aalborg?

Under Nørresundby Boligselskabs paraply finder du blandt andet AKU Aalborg, som forestår anvisning af kollegie og ungdomsboliger i Aalborg og omegne.

Hos AKU Aalborg kan du som studerende eller berettiget til anvisning af ungdomsbolig skrive dig op til en af de mange attraktive værelser og mindre lejligheder som er særligt rettet mod det yngre publikum. Via AKU Aalborgs hjemmeside kan du oprette dig som ansøger, opsige din lejlighed og benytte en lang række andre selvbetjenings løsninger.

Du kan læse mere, og finde en bolig som matcher dine behov, på https://www.nrsb-boligselskab.dk/ 

Flere Nyheder