Find din rette motorcykel fra TM Racing

20 august 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle anskaffe din første motocross eller speedway maskine – og er du i tvivl om hvilket mærke og hvilken model du bør gå efter. Så er der hjælp at hente hos Jegstrup Cross Center som forhandler maskiner og tilbehør fra en lang rækker spændende brands, her under TM Racing.

Hvad er TM Racing?

TM Racing er et italiensk brand som står for kvalitet, holdbarhed og utroligt høj performance på maskinerne. TM Racing blev grundlagt i 1976 af de to barndomsvenner Claudio Flenghi og Francesco Battistelli som efter mange år i motorcykel verdenen besluttede sig for at skabe en offroad motorcykel i høj kvalitet. Lige fra begyndelsen satte TM Racing nye standarder for udvikling og design af motorcykler, og virksomheden opnåede hurtigt et ry for helt sublim kvalitet og høj yde evne.

TM Racing blev således hurtigt et brand som man skulle regne med. Som producent af motorcykler betragtes TM Racing som tilhørende den absolutte top klasse. Motorcykler fra TM Racing er fremstillet med respekt for det solide håndværk og med stor præcision og sans for detaljen. Du kan trygt investere i en TM Racing maskine hvis du ønsker en motorcykel som du kan have glæde af i mange år. Og det samme gælder alt yderligere udstyr til motorsport som kommer fra TM Racing.

Hvor kan jeg købe motorcykler og tilbehør fra TM Racing?

Hos Jegstrup Cross Center forhandles det italienske brand i stort udvalg via den online shop og den fysiske butik som ligger i Sulsted. Jegstrup Cross Center er stolte af at kunne præsentere en bred selektion af TM Racing motorcykler fra de forskellige årgange samt alt hvad du skal bruge af udstyr og reservedele dertil.

Jegstrup Cross Center er leveringsdygtig i alt hvad du skal bruge inden for motorsport – læs mere, og se det store katalog, på jegstrupcross.dk

Flere Nyheder