Find en dygtig gulvmand til gulvafslibning Brøndby

02 October 2018 Astrid Pedersen

editorial

Er dit før så pæne og ensartede trægulv blevet lidt flosset i kanterne? Er der pletter, du ikke kan vaske bort, grimme aflejringer af støv og snavs i gulvbrædderne, og tydelige tegn på solfalming under vinduerne og foran terrassedøren? Så er det nok på tide, at du lader dit gamle trægulv få nyt liv. Og den mest oplagte og effektive måde at gøre det på, er ved en professionel gulvafslibning.

De fleste trægulve kan have glæde og gavn af en gulvafslibning med efterfølgende beskyttende behandling, når sliddet har sat sine tydelige spor. Og langt de fleste trægulve kan sagtens tåle en gulvafslibning – en gulvafslibning er en langt mere skånsom procedure end en gulvafhøvling. Så med mindre dit gulv har virkelig dybtgående skader, vil en grundig gulvafslibning være fuldt tilstrækkeligt til at genskabe dit trægulvs smukke og ensartede overflade.

Hvad sker der ved en gulvafslibning?

Ved en gulvafslibning slibes kun op til 2 millimeter af træværkets overflade – og da det er her, de grimme skjolder, overfladiske ridser samt misfarvninger fra støv og snavs samt solfalming sidder, er det lige præcis dét, der skal til. Efter selve gulvafslibningen vil du allerede kunne se en klar forskel. Dit trægulv vil have genvundet sin smukke og ensartede overflade, alle ridser, skrammer og splinter vil være forsvundet, og træværket vil træde frem i al sin organiske skønhed. Og når trægulvet har modtaget sin efterbehandling, vil det være ganske som at have fået et helt nyt gulv.

En efterbehandling kan bestå af lakering eller maling, som forsegler træet, og som er den nemmeste løsning at vedligeholde. Mange vælger dog en olie- lud- eller sæbe behandling, som lader træværket stå tydeligere frem. Denne type behandling kræver dog mere vedligeholdelse. Du kan med fordel få fat på en dygtig og erfaren gulvafsliber, som kan forestå din gulvafslibning samt rådgive dig angående efterbehandling. Læs videre på Gulvkanonen.dk

More articles